Thuis

Guangzhou Hongzhou Digital Technology CO.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van Guangzhouhongzhou, Ltd vestigde sinds 2002 en is conmmitted aan het voorzien van klanten van Inkjet-het fotodocument van uitstekende kwaliteit geweest. Het bedrijf in Guangzhou wordt gevestigd die. Het bedrijf heeft werkelijk aardige beheersorganizatin en het geavanceerde materiaal van productieinspecion in de fabriek, voldoen alle onze producten aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van defferent markten door het woord zeer gewaardeerd.

Gelieve te voelen vrij om ons te contacteren als u instrested in om het even welk van onze producten bent. Wij verheugen ons op het vormen van succesvolle zaken.

CHINA Guangzhou Hongzhou Digital Technology CO.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Contact: Office +860208750007

Adres: Zaal 901, H6, Aoyuan-Vierkant, Nr 1936, Kaichuang-Weg, Huangpu-District, Guangzhou, de Provincie van Guangdong.

Fabrieksadres: No.1, Huanbao-Road, Xintang-Stad, Huangpu-district, Guangzhou, de Provincie van Guangdong.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Guangzhou Hongzhou Digitaal Technologieco., Ltd in 2006 werd gevonden, investeerde het eerste Inkjet-document veroorzakend lijn.

Nu, heeft Digitaal Co. van Guangzhou Hongzhou, Ltd veel de leveringscapaciteit en de de dienstkwaliteit versterkt. Wij zijn een belangrijke speler in ingediend van de Oplossingen van de groot formaatdruk geworden. Ondertussen, zijn wij levensonderhoud dat verbetert om tempo met de recentste druktechnologie te houden.

Wij verkopen onze producten aan vele landen rond de wereld en hebben een zeer goed naverkoopnetwerk. Wij hebben de erkenning van onze klanten bereikt en van een goede reputatie genoten.

Guangzhou Hongzhou Digital Technology CO.,Ltd Guangzhou Hongzhou Digital Technology CO.,Ltd Guangzhou Hongzhou Digital Technology CO.,Ltd Guangzhou Hongzhou Digital Technology CO.,Ltd Guangzhou Hongzhou Digital Technology CO.,Ltd Guangzhou Hongzhou Digital Technology CO.,Ltd
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : GUSE

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Guangzhou Hongzhou Digital Technology CO.,Ltd Certificaten CHINA Guangzhou Hongzhou Digital Technology CO.,Ltd Certificaten CHINA Guangzhou Hongzhou Digital Technology CO.,Ltd Certificaten